• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

OTTO Work Force

Onder leiding van Frank van Gool is OTTO Work Force sinds de oprichting in 2000 gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. OTTO gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen en richt zich daarmee op internationalisatie en innovatie. Door tevens te focussen op RESPECT als belangrijkste individuele en corporate kernwaarde wordt de positie van arbeidsmigranten verbeterd. Met het Innovations Lab in Utrecht richt OTTO zich op een digitale maar persoonlijke toekomst. In 2017 ging OTTO door de omzetgrens van 200 miljoen euro in Nederland. Inmiddels werken dagelijks 20.000 flexmedewerkers voor het bedrijf in heel Europa.

De Johan Cruyff Foundation geeft kinderen de ruimte om te sporten en te spelen en daar sluit OTTO zich graag bij aan. CEO Frank van Gool: ‘’Wij zijn trots dat wij de komende jaren als hoofdsponsor mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Cruyff Legacy14K Run. Naast onze financiële ondersteuning voor de Cruyff Foundation zullen we actief meehelpen en zorg dragen voor het vrijwilligersbeleid en de begeleiding van de Cruyff Foundation vrijwilligers. Het gedachtegoed dat het overal ter wereld noodzakelijk is om kinderen gezond te houden en om ze samen te laten leven in deze vaak complexe maatschappij vinden wij erg belangrijk.’’

Meer informatie over OTTO Work Force is te vinden op www.ottoworkforce.comBasic-Fit

Basic-Fit is trots om hoofdsponsor te zijn van de Johan Cruyff 14K Run. Wij zien tevens het belang in van een fitte samenleving, en dat wanneer je jong begint met sporten je dit doorgaans langer volhoudt in je leven. 14K is een uitdaging, maar wat je doel ook is, wat je ook wil bereiken. Bij Basic-Fit bepaal jij de regels, wij bieden de tools. Het enige wat je hoeft te doen is het jaar goed beginnen. Go For It!


Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Inmiddels spelen 2,9 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met de helft van hun lotprijs jaarlijks 103 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken.

De Postcode Loterij is met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Het format van de Postcode Loterij is ook actief in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland. De Goede Doelen Loterijen zijn samen met de loterijen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Meer informatie over de Nationale Postcode Loterij is te vinden op www.postcodeloterij.nl

 


TenneT

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) die werkzaam is in Nederland en Duitsland. Wij beheren ruim 22.500 kilometer aan hoogspanningslijnen en -kabels, die elektriciteit transporteren naar ca. 41 miljoen eindgebruikers. We werken dag in, dag uit aan  een betrouwbare en ononderbroken elektriciteitsvoorziening. Daarbij spannen we ons in om te voldoen aan de behoeften van onze belanghebbenden door verantwoordelijk, betrokken en verbonden te zijn.

Als organisatie vinden we het belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daarbij is gezondheid en vitaliteit een van de aandachtsgebieden. Daarom past de  samenwerking met de Johan Cruyff Foundation hier goed in. De nadruk op gezondheid en vitaliteit past bij TenneTs cultuur en identiteit, en het is niet meer dan logisch dat TenneT samen met haar medewerkers steun biedt en betrokken is bij vergelijkbare activiteiten buiten de onderneming. Zo vinden wij het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen, de juiste vaardigheden opdoen, maar ook gezond kunnen blijven door veel te bewegen. Sport is niet alleen leuk en gezond, maar onmisbaar voor de gezonde ontwikkeling van elk kind. Daarbij mag geen enkel kind worden uitgesloten. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. TenneT levert hier graag een bijdrage aan.

Meer informatie over TenneT is te vinden op: www.tennet.eu


Snelle Jelle

Willen is kunnen. Het is de Friese mentaliteit die terugkomt in het merk Snelle Jelle. Sinds 2002 is dit Nederlandse merk verkrijgbaar, ontstaan vanuit de bakkersfamilie Ketellapper. Deze lekkere en makkelijk mee te nemen kruidkoek is gemaakt van Rogge en zit boordevol kracht en energie. Kruidig en met een eigen twist. 

Snelle Jelle focust zich op een actieve doelgroep en ondersteund deze met energierijke en vullende repen. Ook in 2020 moedigt Snelle Jelle sportend Nederland aan en gaan we jullie voorzien van een extra energieboost. Meer info over ons merk en de producten: www.snellejelle.nu


Gemeente Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en een echte wereldstad. De gemeente Amsterdam werkt aan een aantrekkelijke stad, midden in de wereld, waar iedere Amsterdammer mee kan doen. Om de ruim 800.000 inwoners de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten en bewegen heeft Amsterdam een ruim, divers en toegankelijk aanbod van sportieve ruimte en (top)sportaccommodaties, die bijdragen aan de kwaliteit van de stad, wijken en buurten. De gemeente richt de openbare ruimte zodanig in waardoor sporten en bewegen vanzelfsprekend wordt. Het rijke aanbod van sportaanbieders zorgt voor een zeer divers aanbod aan sporten die voor iedereen toegankelijk zijn. Regelmatig is Amsterdam het decor van grote sportevenementen. Deze evenementen brengen veel energie met zich mee. De gemeente gebruikt deze evenementen en energie om zoveel mogelijk Amsterdammers te inspireren om te sporten. Met side-events wordt jaarlijks alle schooljeugd in beweging gebracht. Amsterdam is ook een echte hardloopstad. Duizenden deelnemers lopen ieder jaar mee met de diverse hardloopevenementen in de stad, met als toppunt de jaarlijks terugkerende Dam-tot-Damloop en de TCS Amsterdam Marathon.

Meer informatie over Gemeente Amsterdam is te vinden op: www.amsterdam.nl.


Pulitzer Amsterdam

Ervaar typisch Amsterdamse elegantie bij Pulitzer Amsterdam – een verrassend labyrint van vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Na een volledige renovatie in 2016 onder leiding van Tom Dixon’s protégé, Jacu Strauss, biedt het hotel nu 225 intieme kamers, serene binnentuinen, tien meeting- & eventzalen, een lobbycafé, een klassieke hotelbar en een restaurant die schitterend bereide klassiekers serveert in een ongedwongen Amsterdamse sfeer.

Het Pulitzer is een unieke mix van historisch en modern vakmanschap, verscholen in de iconische grachtengordel en binnen handbereik van het Anne Frank Huis en Koninklijk Paleis om de dam.

Pulitzer is, net zoals Johan Cruijff, écht Amsterdams. Eén van de redenen waarom het Pulitzer een trotse een passende Supporter van de Cruyff Foundation is. Als onderdeel van de samenwerking hebben we diverse scholen kunnen verblijden met een Schoolplein14 en ondersteunen we de Cruyff Foundation 14K Run.

Meer informatie over Pulitzer Amsterdam is te vinden op: www.pulitzeramsterdam.com


Johan Cruijff ArenA

Een betere finish van de Legacy activiteiten kunnen wij ons niet voorstellen en stellen om deze reden dan ook graag de Johan Cruijff ArenA ter beschikking voor dit jaarlijks terugkerend evenement. Zowel van binnen als van buiten ademt de imposante Johan Cruijff ArenA trots en ambitie, die we graag verbinden aan de doelstellingen van de Foundation. De run gekoppeld aan de en herdenking van Johan is een prachtig initiatief dat we graag verder helpen groeien tot een groot feest dat bijdraagt aan de doelen van de foundation en denkwijze van Cruijff.

Meer informatie over de Johan Cruijff ArenA is te vinden op www.johancruijffarena.nl


Over het Johan Cruyff Institute, Academy en College

Johan Cruijff zei: “Mijn visie op sportmanagement is vrij eenvoudig. Ik vind dat meer mensen met een passie voor sport de sportorganisaties moeten leiden”. In ons academische Cruyff-netwerk is de passie voor sport ook de drijvende kracht voor het onderwijs en talentontwikkeling. Onze studenten, van topsporters tot sport- en business professionals, hebben één gemeenschappelijk doel: de volgende generatie leiders in sportmanagement worden. Meer informatie: www.cruyffinstitute.nlCruyff Classics

Als onderdeel van de Cruyff legacy, support ook Cruyff en Cruyff Sports de Johan Cruyff foundation met deze bijzondere run ter ere van Johan Cruyff. Het is ons gezamenlijke doel om het gedachtegoed van Johan Cruyff aan zoveel mogelijk mensen over te dragen en daarnaast iedereen in beweging te krijgen, met natuurlijk de jeugd in het bijzonder.

Meer informatie over Cruyff Classics is te vinden op www.cruyffclassics.com.


World of Johan Cruyff

Meer informatie over World of Johan Cruyff is te vinden op www.worldofjohancruyff.nl.

 

 


SportLED

SportLED werkt als vaste supporter van de Johan Cruyff Foundation graag mee aan deze bijzondere loop ter ere van Johan Cruijff. Als de expert van LED-systemen in de sport, is het onze eer om deze eerste bijzondere 14K Run in een modern jasje te steken en daarmee een kleine bijdrage te leveren aan een onvergetelijk succes! Gezamenlijk met de organisatie hopen we het zo nog aantrekkelijker te maken om meer mensen, en uiteindelijk de jeugd, gezond te laten bewegen!

Meer informatie over SportLed is te vinden op www.sportled.nl.Del Monte

For the past 125 years, Del Monte Fresh Produce has been one of the world’s leading vertically integrated producers, marketers and distributors of high-quality fresh and processed fruit and vegetables (preserved products, beverages, snacks and desserts) in Europe, the Middle East and Africa. Our own plantations and state-of-the-art production plants, all over the world, ensure the highest Quality, Reliability, Innovation and Freshness of our products.

Del Monte Fresh Produce believes in supporting healthy initiatives, and the Cruyff foundation’s dedication to promote and encourage activeness and vitality in the younger generation is a perfect example.

More information about Del Monte can be found at delmonteeurope.com/Le Champion

De Cruyff Foundation en Ajax organiseren de Cruyff Foundation 14K Run samen met Le Champion. Met 20.000 leden is zij één van de grootste sportverenigingen van Nederland. Le Champion organiseert jaarlijks zo’n 60 unieke hardloop-, fiets en wandelevenementen waarbij in totaal 250.000 deelnemers in actie komen. De volledige evenementenkalender is te vinden op www.lechampion.nl.