• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

OTTO Work Force

Onder leiding van Frank van Gool is OTTO Work Force sinds de oprichting in 2000 gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. OTTO gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen en richt zich daarmee op internationalisatie en innovatie. Door tevens te focussen op RESPECT als belangrijkste individuele en corporate kernwaarde wordt de positie van arbeidsmigranten verbeterd. Met het Innovations Lab in Utrecht richt OTTO zich op een digitale maar persoonlijke toekomst. In 2017 ging OTTO door de omzetgrens van 200 miljoen euro in Nederland. Inmiddels werken dagelijks 20.000 flexmedewerkers voor het bedrijf in heel Europa.

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd vooruit door beweging, en daar sluit OTTO zich graag bij aan. CEO Frank van Gool: ‘’Wij zijn trots dat wij de komende jaren als hoofdsponsor mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Cruyff Foundation 14K Run. Naast onze financiële ondersteuning voor de Cruyff Foundation zullen we actief meehelpen en zorg dragen voor het vrijwilligersbeleid en de begeleiding van de Cruyff Foundation vrijwilligers. Het gedachtegoed dat het overal ter wereld noodzakelijk is om kinderen gezond te houden en om ze samen te laten leven in deze vaak complexe maatschappij vinden wij erg belangrijk.’’

Meer informatie over OTTO Work Force is te vinden op www.ottoworkforce.com


Over de Nationale Postcode Loterij
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Inmiddels spelen 2,9 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met de helft van hun lotprijs jaarlijks 103 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken.

De Postcode Loterij is met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Het format van de Postcode Loterij is ook actief in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland. De Goede Doelen Loterijen zijn samen met de loterijen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Meer informatie over de Nationale Postcode Loterij is te vinden op www.postcodeloterij.nl


Pulitzer Amsterdam
Ervaar typisch Amsterdamse elegantie bij Pulitzer Amsterdam – een verrassend labyrint van vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw. Na een volledige renovatie in 2016 onder leiding van Tom Dixon’s protégé, Jacu Strauss, biedt het hotel nu 225 intieme kamers, serene binnentuinen, tien meeting- & eventzalen, een lobbycafé, een klassieke hotelbar en een restaurant die schitterend bereide klassiekers serveert in een ongedwongen Amsterdamse sfeer.

Het Pulitzer is een unieke mix van historisch en modern vakmanschap, verscholen in de iconische grachtengordel en binnen handbereik van het Anne Frank Huis en Koninklijk Paleis om de dam.

Pulitzer is, net zoals Johan Cruijff, écht Amsterdams. Eén van de redenen waarom het Pulitzer een trotse een passende Supporter van de Cruyff Foundation is. Als onderdeel van de samenwerking hebben we diverse scholen kunnen verblijden met een Schoolplein14 en ondersteunen we de Cruyff Foundation 14K Run.

Meer informatie over Pulitzer Amsterdam is te vinden op: www.pulitzeramsterdam.com


TenneTLogo TenneT

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO) die werkzaam is in Nederland en Duitsland. Wij beheren ruim 22.500 kilometer aan hoogspanningslijnen en -kabels, die elektriciteit transporteren naar ca. 41 miljoen eindgebruikers. We werken dag in, dag uit aan  een betrouwbare en ononderbroken elektriciteitsvoorziening. Daarbij spannen we ons in om te voldoen aan de behoeften van onze belanghebbenden door verantwoordelijk, betrokken en verbonden te zijn.

Als organisatie vinden we het belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daarbij is gezondheid en vitaliteit een van de aandachtsgebieden. Daarom past de  samenwerking met de Johan Cruyff Foundation hier goed in. De nadruk op gezondheid en vitaliteit past bij TenneTs cultuur en identiteit, en het is niet meer dan logisch dat TenneT samen met haar medewerkers steun biedt en betrokken is bij vergelijkbare activiteiten buiten de onderneming. Zo vinden wij het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen, de juiste vaardigheden opdoen, maar ook gezond kunnen blijven door veel te bewegen. Sport is niet alleen leuk en gezond, maar onmisbaar voor de gezonde ontwikkeling van elk kind. Daarbij mag geen enkel kind worden uitgesloten. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. TenneT levert hier graag een bijdrage aan. Meer informatie over TenneT is te vinden op: www.tennet.eu


Gemeente Amsterdam
Amsterdam is de hoofdstad en een echte wereldstad. De gemeente Amsterdam werkt aan een aantrekkelijke stad, midden in de wereld, waar iedere Amsterdammer mee kan doen. Om de ruim 800.000 inwoners de mogelijkheid te bieden om te kunnen sporten en bewegen heeft Amsterdam een ruim, divers en toegankelijk aanbod van sportieve ruimte en (top)sportaccommodaties, die bijdragen aan de kwaliteit van de stad, wijken en buurten. De gemeente richt de openbare ruimte zodanig in waardoor sporten en bewegen vanzelfsprekend wordt. Het rijke aanbod van sportaanbieders zorgt voor een zeer divers aanbod aan sporten die voor iedereen toegankelijk zijn. Regelmatig is Amsterdam het decor van grote sportevenementen. Deze evenementen brengen veel energie met zich mee. De gemeente gebruikt deze evenementen en energie om zoveel mogelijk Amsterdammers te inspireren om te sporten. Met side-events wordt jaarlijks alle schooljeugd in beweging gebracht. Amsterdam is ook een echte hardloopstad. Duizenden deelnemers lopen ieder jaar mee met de diverse hardloopevenementen in de stad, met als toppunt de jaarlijks terugkerende Dam-tot-Damloop en de TCS Amsterdam Marathon.

Meer informatie over Gemeente Amsterdam is te vinden op: www.amsterdam.nl.


Johan Cruijff ArenA
De Johan Cruijff ArenA is de trotse thuisbasis van Ajax en werkt graag mee aan het initiatief van AFC Ajax en de Cruyff Foundation Ajax om een memorial run te organiseren ter nagedachtenis aan Johan Cruijff. De twee eerdere edities van de Ajax  Run werden zo enthousiast door de fans ontvangen dat we blij zijn dat we opnieuw de Johan Cruijff ArenA beschikbaar kunnen stellen voor een uniek event. We wensen alle deelnemers en toeschouwers een prachtige avond toe en veel succes met de voorbereiding op de Cruyff Foundation 14 K Run. Tot ziens in de Johan Cruijff ArenA!

Meer informatie over de Johan Cruijff ArenA is te vinden op www.johancruijffarena.nl


Olympisch Stadion Amsterdam
De Cruyff Foundation en het Olympisch Stadion Amsterdam zijn al meer dan 14 jaar verbonden als partners. Als plek van herinnering  van de voetballer Cruijff, als vestigingslocatie van de Johan Cruyff Foundation en door middel van evenementen. De jaarlijkse Open Dag van de Cruyff Foundation in het Olympisch Stadion is ieder jaar weer een ongelooflijk inspirerende dag waarop ieder kind kan en mag genieten van sportplezier. 

De Cruyff 14K social run staat voor meer dan alleen hardlopen. Verbondenheid van de deelnemers, de partners en bedrijven die het werk van de foundation ondersteunen en verbondenheid onder Amsterdammers: bij de loop vormen immers ook alle onderdelen in de stad die voor Johan Cruijff belangrijk waren, samen een geheel. We zijn er trots op om samen te werken met Johan Cruyff Foundation en alle partners die dit hardloopevenement mogelijk maken. Graag tot ziens in het Olympisch Stadion op 25 april en – uiteraard – heel veel succes voor alle deelnemers en bedrijventeams!

Meer informatie over het Olympisch Stadion is te vinden op www.olympischstadion.nl .


Johan Cruyff Institute, Academy en College

Johan Cruijff zei: “Mijn visie op sportmanagement is vrij eenvoudig. Ik vind dat meer mensen met een passie voor sport de sportorganisaties moeten leiden”. In ons academische Cruyff-netwerk is de passie voor sport ook de drijvende kracht voor het onderwijs en talentontwikkeling. Onze studenten, van topsporters tot sport- en business professionals, hebben één gemeenschappelijk doel: de volgende generatie leiders in sportmanagement worden. Meer informatie: www.cruyffinstitute.nl 


Cruyff ClassicsCruyff Classics
Als onderdeel van de Cruyff legacy, support ook Cruyff en Cruyff Sports de Johan Cruyff foundation met deze bijzondere run ter ere van Johan Cruyff. Het is ons gezamenlijke doel om het gedachtegoed van Johan Cruyff aan zoveel mogelijk mensen over te dragen en daarnaast iedereen in beweging te krijgen, met natuurlijk de jeugd in het bijzonder.

Meer informatie over Cruyff Classics is te vinden op www.cruyffclassics.com.


World of Johan Cruyff

Meer informatie over World of Johan Cruyff is te vinden op www.worldofjohancruyff.nl.

 

 


SportLED
SportLedSportLED werkt als vaste supporter van de Johan Cruyff Foundation graag mee aan deze bijzondere loop ter ere van Johan Cruijff. Als de expert van LED-systemen in de sport, is het onze eer om deze eerste bijzondere 14K Run in een modern jasje te steken en daarmee een kleine bijdrage te leveren aan een onvergetelijk succes! Gezamenlijk met de organisatie hopen we het zo nog aantrekkelijker te maken om meer mensen, en uiteindelijk de jeugd, gezond te laten bewegen!

Meer informatie over SportLed is te vinden op www.sportled.nl.


MINI Nederland
Hij is een tikje groter en heel veel sneller geworden. Maar na meer dan vijftig jaar beschikt de MINI nog steeds over dezelfde onmiskenbare looks.
Kijk maar naar de ronde koplampen, de zeshoekige grille en het laag liggende silhouet. We hebben al het goede van het origineel behouden en daar wat extra spierkracht en moderne accenten aan toegevoegd. De MINI is z’n tijd vooruit, maar vergeet nooit waar hij vandaan komt. En hij rijdt beter dan ooit.
MINI Nederland is zeer betrokken bij verschillende sportieve evenementen en vind het een grote eer om met de Countryman de MINI VIP SHUTTLE SERVICE bij de Cruyff Foundation 14K Run te leveren.


Le Champion

De Cruyff Foundation en Ajax organiseren de Cruyff Foundation 14K Run samen met Le Champion. Met 20.000 leden is zij één van de grootste sportverenigingen van Nederland. Le Champion organiseert jaarlijks zo’n 60 unieke hardloop-, fiets en wandelevenementen waarbij in totaal 250.000 deelnemers in actie komen. De volledige evenementenkalender is te vinden op www.lechampion.nl