• Q&A Cruyff Legacy 14K Run

Q&A Cruyff Legacy 14K Run

Ik had me ingeschreven voor de Run, maar deze gaat niet door. Wat krijg ik als compensatie?
Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Cruyff Legacy 14K Run, 5K Run of de 14K Walk krijgt de keuze om 50% korting te ontvangen voor de editie van 2021. Ook is het mogelijk dit bedrag te doneren aan de projecten de Cruyff Foundation. Via de mail die je ontvangen hebt kan je t/m 1 juli 2020 de kortingscode aanvragen, daarna vervalt het recht op de korting.

Waarom krijg ik niet het volledige inschrijfgeld terug?
Hoe moeilijk deze beslissing ook is, volledige restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk. Zoals gebruikelijk staat in de algemene voorwaarden dat deelnemers in een overmachtssituatie geen aanspraak kunnen maken op restitutie van het inschrijfgeld. Als deelnemer ben je bij inschrijving vooraf akkoord gegaan met deze voorwaarden. Aangezien we de teleurstelling begrijpen willen we toch graag een korting aanbieden.

En de kinderen die zich hebben ingeschreven voor de Kids Run?
De kinderen die zich hebben ingeschreven voor de Kids Run in 2020 ontvangen gratis deelname aan de Run van volgend jaar. Als de inschrijvingen geopend zijn, dan krijgt iedereen een code opgestuurd.

Als ik een shirt heb besteld, krijg ik deze dan wel nog?
Als je een shirt hebt besteld dan krijg je deze thuisgestuurd. Door de huidige coronacrisis kan het wel wat langer duren voordat je deze ontvangt. We hopen begrip voor de situatie.

Kan ik nog een shirt bestellen?
Ja, het is mogelijk om via de website van de Cruyff Foundation nog een shirt te bestellen. Deze kost 25 euro inclusief verzendkosten.

Wanneer gaat de volgende editie van de Cruyff Legacy 14K Run plaatsvinden?
We weten nog niet wanneer de Cruyff Legacy 14K Run in 2021 gaat plaatsvinden. Zodra we dit weten zullen we dit uiteraard met jullie communiceren.

Ik heb me ingeschreven als team, krijg ik dan ook korting voor volgend jaar?
Net zoals de reguliere inschrijvingen krijg je de optie om 50% korting te ontvangen voor de editie van 2021. Het is ook mogelijk om dit bedrag te doneren aan de Cruyff Foundation. De Cruyff Foundation persoonlijk contact opgenomen met degene die het team heeft ingeschreven.

Ik heb geld opgehaald via het actieplatform. Krijgen de winnaars wel nog hun prijzen?
De prijzen die deelnemers hebben gewonnen krijgen zij natuurlijk opgestuurd. Er zal persoonlijk contact opgenomen worden met de desbetreffende.