• Vraag & aanbod startbewijs

Vraag & aanbod startbewijs

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startnummer? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep. Inschrijven voor de Kids Run kan op woensdagavond 25 april van 18.00 tot 19.00 uur nog aan de noordzijde van de Johan Cruijff ArenA ter hoogte van ingang C. Kosten: € 7,-

Startnummer overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw startnummer wil overnemen of die juist voor jou een startnummer in de aanbieding heeft, dan kun je het startnummer op een andere naam zetten. Het overdragen gaat via je persoonlijk account. Kies in je account voor de optie ‘overdracht starten’. Het wachtwoord voor je account heb je in de bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen. Overdragen van het startnummer is mogelijk t/m 23 april 11.59 uur.

Geen nieuw startnummer
Let op! Er wordt geen nieuw startnummer opgestuurd naar de nieuwe deelnemer. De vorige deelnemer ontvangt het startbewijs per post. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de fysieke overdracht van het startbewijs. De organisatie bemiddelt in geen enkel geval wanneer je als nieuwe deelnemer het startbewijs niet ontvangt.