• Evenement

Evenement

Cruyff Foundation 14K Run
De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff. Door mee te doen ondersteun je tevens de Cruyff Foundation, die hij ruim twintig jaar geleden oprichtte. De 14K Run start op het Johan Cruijffplein. Daarna ren je 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en uiteindelijk finish je in de Johan Cruijff Arena. De Run vindt plaats op woensdagavond 25 april, de verjaardag van Johan Cruijff. Een prachtige manier om stil te staan bij zijn gedachtegoed en om de missie van de Cruyff Foundation te steunen: jeugd vooruit brengen door beweging.  Je kunt meedoen vanaf 16 jaar.

5K Run en Kids Run
Ben je geen ervaren hardloper, maar lijkt het je we leuk om mee te doen? In plaats van de 14K Run kun je je ook opgeven voor de 5K Run rondom de Johan Cruijff Arena. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar.  Kinderen (van 4 t/m 12 jaar) kunnen meedoen aan een superleuke Kids Run bij de Johan Cruijff Arena.

Business  & VIP Team
Geef je samen met een groep collega‚Äôs op met een Business Team of VIP Team en  leg  14 kilometer af langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff.  Je ontvangt een speciaal Business of  VIP pakket en natuurlijk dagen we jullie uit om een actie te starten via ons actieplatform. Wie haalt het grootste bedrag binnen voor de Cruyff Foundation? 

Opbrengst
De opbrengsten van de 14K Run, de 5K Run en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation. De opbrengsten van de Kids Run gaan naar de Ajax Foundation.

*Voor de organisatie van het evenement en het unieke Cruyff Foundation 14K Run eventshirt worden kosten gemaakt, dit betekent dat de afdracht aan de Cruyff Foundation niet exact gelijk is aan het inschrijfgeld. Zie hiervoor de tarieven.