• Deelnemers

Deelnemers

Cruyff Legacy 14K Run

Op zondag 26 april 2020 vindt de Cruyff Legacy 14K Run weer plaats in Amsterdam! Je kan meedoen aan de 14K Run, 5K Run, Kidsrun en 14K Walk. Tijdens de Run staat de Cruyff Legacy centraal. Zo loop je langs bijzondere plekken uit het leven van Johan en wordt er gezorgd voor een unieke Cruijff-ervaring.

Loop of wandel mee en ondersteun zo de Cruyff Foundation. Go out and enjoy!

14K Run, 5K Run, Kids Run en 14K Walk

Ben je geen ervaren hardloper, maar lijkt het je wel leuk om mee te doen? In plaats van hardlopen kun je de 14K ook wandelen. Ook kun je je opgeven voor de 5K Run (vanaf 12 jaar). Kinderen van 4 t/m 13 jaar kunnen meedoen aan de superleuke Kids Run (ca. 750 meter). Alle Runs en de Walk zullen starten én eindigen bij de Johan Cruijff ArenA.

Team

Geef je samen met een groep collega’s/vrienden/familie, sportteam of zakenrelaties op voor deze unieke Run langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff. Je ontvangt een speciaal teampakket en natuurlijk dagen we jullie uit om een actie te starten via ons actieplatform

Opbrengst

De opbrengsten van de diverse Runs tijdens het evenement komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation, die kinderen de ruimte geeft om te sporten en te spelen. Voor de organisatie van het evenement worden echter kosten gemaakt, dit betekent dat er per deelname een afdracht gaat naar de organisatie.

Wil je naast je deelname nog meer geld ophalen voor de Cruyff Foundation? Dan kun je via het Cruyff Foundation 14K Run Actieplatform ook een sponsoractie opzetten.