Q&A virtuele Run/Walk

Waarom gaat de Cruyff Legacy Run in 2021 niet (fysiek) door?

Toen we eerder dit jaar de Cruyff Legacy 14K Run afgelasten, hadden we voor ogen om in 2021 met z’n allen de mooiste editie ooit neer te zetten. Helaas is het coronavirus nog steeds de dagelijkse gang van zaken en hebben we moeten vaststellen dat het momenteel niet verantwoord is om een evenement te organiseren waar duizenden lopers samenkomen. Wij zien dan ook geen andere keus dan het vroegtijdig afgelasten van de Cruyff Legacy 14K Run 2021.  Natuurlijk hadden ook wij als organisatie het evenement dolgraag door laten gaan. Het organiseren van een grootschalig evenement als de Cruyff Legacy 14K Run is een langlopend project waar veel voorbereiding in zit. In deze onzekere tijd kunnen we het niet riskeren om niet voldoende op te halen om de kosten te dekken en daarom kiezen we er in een vroeg stadium voor om een alternatieve run te organiseren. Hopelijk staan we in april samen in de virtuele startblokken voor de Cruyff Legacy 14K Run 2021.

 

Is er ook een Kids Run aankomend jaar?

De Kids Run zal aankomend jaar ook virtueel doorgaan. Meer informatie volgt.

 

Na de afgelasting van de Run van 2020 heb ik aangegeven 50% korting te willen ontvangen op de volgende editie. Hoe word ik gecompenseerd?

Als je hebt aangegeven 50% korting te willen ontvangen op de Run/Walk van 2021, dan heb je mail ontvangen. Het is mogelijk dat deze in de Spam-inbox staat. We hebben gekeken hoe we je alsnog tegemoet kunnen komen, aangezien de Cruyff Legacy 14K Run niet fysiek zal plaatsvinden. We bieden je daarom graag het volgende aan:

  • Gratis (online) deelname aan de Cruyff Legacy 14K Run. De kosten voor reguliere deelnemers zijn €15,-.

Hoe kan ik me aanmelden voor de app?

Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van de app. Zodra deze online staat zullen we daarover communiceren via de mail, de website en onze Social Media kanalen.

 

Hoeveel kost de deelname aan Cruyff Legacy 14K Run 2021?

De kosten voor deelname aan de virtuele Run zijn €15,-. Met uitzondering aan de Kids Run, daarvan zijn de kosten €5,-

 

Is het in 2021 mogelijk om een shirt te bestellen?

Aankomende editie zal er geen nieuw shirt zijn, wel is het mogelijk om het shirt van de voorgaande edities in te bestellen.

 

Ik wil mijn eigen actie starten voor de Cruyff Foundation. Waar kan ik dat doen?

Het is mogelijk om een actie te starten via: https://acties.cruyff-foundation.org/ . Hier is het mogelijk om geld op te halen voor de projecten van de Cruyff Foundation.

 

Ik heb nog meer vragen, hoe kan ik jullie benaderen?

Als je nog vragen hebt, is het mogelijk om ons te mailen via: events@cruyff-foundation.org . Wij proberen dan zo spoedig mogelijk te reageren.