• Nieuws
  • Compensatie Cruyff Legacy 14K Run

Compensatie Cruyff Legacy 14K Run

Vanwege het coronavirus (COVID-19) hebben we helaas moeten mededelen dat de Cruyff Legacy 14K Run dit jaar niet doorgaat. Als organisator van dit bijzondere hardloopevenement hoopten wij natuurlijk op een andere uitkomst, maar de veiligheid en gezondheid van alle deelnemers, vrijwilligers en organisatoren staat voorop.

We begrijpen dat dit een grote teleurstelling is voor jou en voor iedereen die de Cruyff Legacy 14K Run mede mogelijk heeft gemaakt. Graag willen we alle lopers zo veel mogelijk tegemoet komen en daarom hebben we de afgelopen week uitvoerig bekeken wat er haalbaar is ter compensatie van jouw inschrijving.

  • Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Cruyff Legacy 14K Run, 5K Run of de 14K Walk krijgt 50% korting voor de editie van 2021 OF heeft de keuze om dit bedrag alsnog te doneren aan de projecten van de Cruyff Foundation. Als je kiest voor de donatie maak je dus geen gebruik van de code. Bekijk voor meer informatie de email die je hebt ontvangen.
  • Kinderen die zich hebben ingeschreven voor de Kids Run in 2020 kunnen gratis deelnemen aan de Run van volgend jaar.
  • Uiteraard ontvangt iedereen die een shirt heeft besteld deze gewoon thuis.
  • Mocht je nog geen shirt hebben besteld, maar dit wel heel graag willen doen, dan kun je deze alsnog via de website van de Cruyff Foundation.

Hoe moeilijk deze beslissing ook is, volledige restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk zoals ook genoemd in de algemene voorwaarden waar je voorafgaand akkoord mee bent gegaan. Aangezien we de teleurstelling begrijpen, hopen we met het bovenstaande voldoende te compenseren.

Je hebt een mail ontvangen waarin het mogelijk is om aan te geven of je gebruik wilt maken van de kortingscode voor de editie van 2021 of dit geld wilt doneren. Door het geld te doneren ondersteun je de Cruyff Foundation, zodat nog meer kinderen met en zonder beperking de ruimte krijgen om te sporten en te bewegen. Het is tot 1 juli mogelijk de korting aan te vragen, daarna vervalt het recht op de korting.

Laten we volgend jaar met z’n allen de mooiste Cruyff Legacy 14K Run ooit neerzetten! Voor nu: houd (afstand) van elkaar en blijf gezond.

Mocht je ondertussen nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

Team Johan Cruyff Foundation

*Het is mogelijk dat de mail in de Spam-inbox terecht komt.

____________________________________________________________

Because of the coronavirus (COVID-19), we unfortunately had to announce that we cancel the Cruyff Legacy 14K Run. As the organizer of this special running event, this was of course not what we hoped for, but the safety and health of all participants, volunteers and organizers is paramount.

We understand this is a major disappointment for you and anyone who made the Cruyff Legacy 14K Run possible. We discussed the possibilities for compensation, in order to meet your registration as much as possible.

  • Anyone who has registered for the Cruyff Legacy 14K Run, 5K Run or the 14K Walk will be given the choice to receive a 50% discount for the edition of 2021. It is also possible to donate this amount to the projects of the Cruyff Foundation. If you choose for the last option, you will not use the code. You have received an e-mail with further information.
  • Children who have registered for the Kids Run in 2020 can participate in the 2021-edition for free and receive a special code for the registration next year.
  • If you have ordered a shirt, you will receive it at home.
  • If you have not yet ordered a shirt, but would like to do so, you can still buy it through our website.

However difficult this decision is, unfortunately it is not possible to refund the registration fee as described in the terms and conditions you agreed in advance. Since we understand your disappointment, we hope to compensate with the above-mentioned.

You can indicate whether you want to use the discount code for the 2021 edition or if you want to donate this money. By donating the money you support the Cruyff Foundation to create space for even more children with and without disabilities to sport and play. Let us know via the e-mail what you decided to do before the 1st of July, as then the 50%-discount-offer expires.

Let’s make the Cruyff Legacy 14K Run 2021 the best edition ever. For now: keep distance from each other, take care of each other and stay safe.

If you have any questions in the meantime, please do not hesitate to contact us.

Team Johan Cruyff Foundation

*It is possible that the mail ends up in the Spam imbox.