Belangrijke informatie omtrent bereikbaarheid

Tijdens de Cruyff Legacy 14K Run wordt er gewerkt aan het project ‘Zuidasdok’. Vanwege deze werkzaamheden moet de A10 dicht en rijden er bij station Amsterdam Zuid geen treinen. We adviseren we je om zoveel mogelijk met het OV te reizen. Mocht je met de auto komen dan kun je deze parkeren bij de Johan Cruijff ArenA en met de metro af te reizen naar de Amstelveenseweg.

  • Ga naar Station Bijlmer ArenA, vanaf Johan Cruijff Arena is het 5 minuten lopen naar het station;
  • Neem hier metro 50 richting Isolatorweg en stap uit bij halte Amstelveenseweg;
  • Vanaf metrostation Amstelveenseweg is de mogelijk om wandelend (10 min) bij het Stadionplein te komen.

Door de werkzaamheden hebben wij van de gemeente geen toestemming gekregen om jullie te ontvangen in het Olympisch Stadion. Daarom is de ontvangst dit jaar op het Stadionplein. Uiteraard zorgen we voor een feestelijke finish in de Johan Cruijff ArenA.

Deelnemers 5K Run en Kids Run
Doe je mee aan de 5K Run of de Kids Run in de Johan Cruijff ArenA, dan adviseren wij je ook om te reizen met het openbaar vervoer. Kom je met de auto dan kun je parkeren in de buurt van de Johan Cruijff ArenA. Daar kun je op meerdere plaatsen betaald parkeren.

Kijk op www.anwb.nl, www.9292.nl of www.ns.nl om je reis naar het Stadionplein en/of de Johan Cruijff ArenA te plannen.