• Nieuws
  • Startbewijs vraag en aanbod

Startbewijs vraag en aanbod

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startnummer? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep.

Startnummer overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw startnummer wil overnemen of die juist voor jou een startnummer in de aanbieding heeft, dan kun tot 10 mei 23.59 uur  je het startnummer op een andere naam zetten (dit kan alleen online, op het startnummer blijft altijd de naam staan van de persoon die het verkocht heeft. Je krijgt geen nieuw startnummer!). Het overdragen gaat via je persoonlijk account. Kies in je account voor de optie ‘overdracht starten’. Het wachtwoord voor je account heb je in de bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen.

Het overdragen van een startnummer is alleen mogelijk met een startnummer van de recreatieloop, niet voor de wedstrijd en Businessloop. Wedstrijdnummers zijn niet overdraagbaar, gegevens van de Businesslopers kunnen alléén gewijzigd worden door de contactpersoon van het bedrijf.

Geen nieuw startnummer
Let op! Er wordt geen nieuw startnummer opgestuurd naar de nieuwe deelnemer. De vorige deelnemer ontvangt het startbewijs per post. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de fysieke overdracht van het startbewijs. Le Champion bemiddelt in geen enkel geval wanneer je als nieuwe deelnemer het startbewijs niet ontvangt.