• Nieuws
  • Basic-Fit derde hoofdsponsor

Basic-Fit derde hoofdsponsor

Basic-Fit zich heeft verbonden als hoofdsponsor aan de Cruyff Legacy 14K Run. Naast AFC Ajax en OTTO Work Force is Basic-Fit één van de drie hoofdsponsors van de 14K Run.

Samen willen we Nederland fitter en actiever maken. Iedereen verdient het namelijk om fit te zijn.  Fitte mensen voelen zich gelukkiger, gezonder en halen meer uit het leven. Met de Cruyff Legacy 14K Run is het in ieder geval mogelijk om actief bezig te zijn. Men loopt van stadion naar stadion en ervaart de hoogtepunten uit het leven van Johan Cruijff! Extra bijzonder is dat er ook een unieke audio tour aan de Run is toegevoegd. Een sportbeleving die je niet wil missen! Deelnemers maken ook nog eens kans op een jaarabonnement bij Basic-Fit, zodat ze ook na de Cruyff Legacy 14K Run actief blijven.

Deelnemers ondersteunen ook direct de Cruyff Foundation en geven kinderen zo de ruimte om te sporten en te spelen.

Dustin Ligthart, Marketing bij Basic-Fit: “We zijn trots dat we dit jaar hoofdsponsor mogen zijn van de Cruyff Legacy 14K Run. Wij zien tevens het belang in van een fitte samenleving, en dat wanneer je jong begint met sporten je dit doorgaans langer volhoudt in je leven.”