• Nieuws
  • House of Marley Headphone voor onze actievoerders: doe mee met de eindsprint!

House of Marley Headphone voor onze actievoerders: doe mee met de eindsprint!

Nog 14 dagen te gaan tot de Cruyff Foundation 14K Run, daarom is het tijd voor een eindsprint! We hebben iets bedacht om onze actievoerders te belonen, én nog meer geld op te halen voor de Cruyff Foundation. Onze sponsor House of Marley geeft jullie graag een steuntje in de rug. Daarom stellen ze, voor elke actievoerder die in de komende 14 dagen nog 140 euro inzamelt, de Uplift In-Ear Headphone beschikbaar. Als je onder andere de tips die hieronder te vinden zijn, is de kans groot dat dat lukt! Mocht je hulp willen, dan denkt de Cruyff Foundation graag met je mee.

Wist je al dat er mooie items zijn te verdienen met je actie? De beste drie actievoerders winnen een overnachting in Pulitzer Amsterdam, en de beste actievoerder ontvangt ook nog eens een gesigneerd en ingelijst wedstrijdshirt van Joel Veltman met Johan Cruijff-embleem op de borst, gedragen tijdens de afscheidswedstrijd ter nagedachtenis aan Johan Cruijff. Deze wordt bij de Run overhandigd door een ambassadeur van de Cruyff Foundation.

Tips

Om je te helpen, hebben we nog wat tips om je eindsprint tot een succes te maken! 

Tip 1: Gebruik WhatsApp, Facebook, Instagram en andere social media-kanalen. Doe een oproep, en houd mensen op de hoogte van je voortgang door updates te plaatsen. Zo willen mensen je vaak nét dat ene zetje geven om je doel te behalen, dus blijf linken naar je actiepagina: https://acties14k.cruyff-foundation.org.

Tip 2: In de laatste 14 dagen wordt meestal het meeste gedoneerd, dus blijf mensen op de hoogte houden.

Tip 3: Wist je dat je donateurs mooie items kunnen ontvangen als ze doneren? Bijvoorbeeld een Cruyff Foundation polsbandje, een Foooty: de voetbal voor in je binnenzak, een koffer van de Nationale Postcodeloterij of zelfs een Yonanas Icemaker? Ze kunnen, afhankelijk van het bedrag wat ze doneren, de beloning kiezen op de donatiepagina. Wij sturen de items dan na de 14K Run naar jouw donateurs op.

Tip 4: Wees enthousiast over je actie! Dat werkt aanstekelijk, en zo willen je vrienden, familie en kennissen sneller doneren. Vertel ook waarom je de projecten van de Cruyff Foundation zo belangrijk vindt.