• Nieuws
  • OTTO Work Force hoofdsponsor Cruyff Foundation 14K Run

OTTO Work Force hoofdsponsor Cruyff Foundation 14K Run

OTTO Work Force is de trotse sponsor geworden van de Johan Cruyff Foundation, waarbij OTTO vanaf nu zorg draagt voor de uitvoer van het vrijwilligersbeleid van de Cruyff Foundation vrijwilligers. Tevens is OTTO hoofdsponsor van de Cruyff Foundation 14K Run.

OTTO Work Force-CEO Frank van Gool is blij met dit nieuwe sponsorschap en sluit zich graag aan bij de visie van Johan Cruijff. “Wij zijn trots dat wij de komende jaren als sponsor mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Cruyff Foundation. Naast onze financiële ondersteuning zullen we actief meehelpen en zorg dragen voor het vrijwilligersbeleid en de begeleiding van de Cruyff Foundation vrijwilligers. Alle activiteiten van de Cruyff Foundation sluiten precies aan bij alles wat OTTO doet, daarom is het een goede match. Bovendien zijn wij trots dat wij ons mogen verbinden aan een Foundation die de naam draagt van zo’n iconische sporter. Johan Cruijff stijgt boven alles uit.”

Onder leiding van Frank van Gool is OTTO Work Force sinds de oprichting in 2000 uitgegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. OTTO gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen en richt zich daarmee op internationalisatie en innovatie. Door tevens te focussen op RESPECT als belangrijkste individuele en corporate kernwaarde wordt de positie van arbeidsmigranten verbeterd.