• Nieuws
  • Cruyff Foundation 14K Run uitverkocht!

Cruyff Foundation 14K Run uitverkocht!

De inschrijving voor de unieke Social Run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff is sinds gister uitverkocht! Bijna 6.500 deelnemers verschijnen dinsdagavond 25 april aan de start bij het Olympisch Stadion en de Amsterdam ArenA voor de 14K Run, 5K Run of de Kids Run. Organisatoren Cruyff Foundation, Ajax en Le Champion kijken uit naar deze editie en beloven er een bijzondere avond van te maken.

In het teken van Johan Cruijff
Alle afstanden van de Cruyff Foundation 14K Run staan in het teken van het herdenken van Johan Cruijff. Op een mooie en speelse manier staan we stil bij zijn gedachtegoed, met onder andere diverse Johan Cruijf Legacy Points. De 14K Run start in het Olympisch Stadion, de 5K Run en de Kids Run in de Amsterdam ArenA. Alle Runs finishen in de Amsterdam ArenA. Hier belooft het een mooi feest te worden!

Kids kunnen nog meedoen!
De Kids Run organiseren we speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Vanaf het plein bij de Amsterdam ArenA lopen de kleine deelnemers 1.400 meter om het trainingsveld en daarna het stadion in naar de finish bij het wedstrijdveld. Was jij net te laat met inschrijven of heb jij nog vriendjes of vriendinnetjes die mee willen doen? Dan kun je gebruik maken van de Kids Run na-inschrijving op de dag zelf!
Na-inschrijven kan tussen 18.00 en 19.14 uur op het plein, ingang Noord B Amsterdam ArenA. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00.